Mijn Acne Verhaal

Click "Enter" to submit the form.

Hoi! Ik ben Susan.

Al sinds mijn 13e heb ik last van acne. Inmiddels ben ik de 30 gepasseerd, dus dat is meer dan de helft van mijn leven. Het is periodes heel actief geweest, gelukkig is het nu een stuk rustiger. Maar ik blijf last houden van puistjes, door aanleg en hormonen. Lees hier meer over mijn acne en mijn lange zoektocht.

In 2017 plaatste ik voor het eerst iets online over mijn acne. Jarenlang heb ik me er enorm voor geschaamd, maar ik wilde laten zien hoe lastig het is om acne te hebben. De reacties waren heel positief en een enorme steun. Ik besloot om me niet langer te verbergen achter make-up en filters en er open over te zijn.

Daaruit is dit platform ontstaan. Hier deel ik alles wat ik weet over acne. Op basis van mijn eigen kennis en ervaring, maar ook door gesprekken met experts, zoals dermatologen en huidtherapeuten.

Mijn doel is om je advies te geven hoe je acne kunt behandelen, maar ook om je te laten inzien dat je goed genoeg bent mét acne. Dat sluit elkaar wat mij betreft niet uit.

Naast deze website, schrijf ik artikelen op mijn persoonlijke website susandullink.nl en ben ik freelance tekstschrijver, marketeer en illustrator. Een digitale creatieveling, zoals ik het meestal noem.

Ik woon in Amersfoort, samen met mijn vriend Peter, zoontje Hidde en adoptiepoes Zora. Ik hou van reizen, yoga, borduren, Nintendo-games en lees graag boeken over filosofie en psychologie.

Check hieronder mijn socials, leuk als je me ergens volgt!

Ik kom regelmatig in de media om te vertellen over mijn acne, deze website en de skin positivity-trend. Bekijk hier een overzicht.

© All rights reserved.