Mijn Acne Verhaal

Click "Enter" to submit the form.

madara skincare review

Mádara skincare review

Ik ben altijd op zoek naar fijne skincare voor mijn acne-gevoelige, maar ook deels droge en gevoelige huid. Dat is best een lastige combinatie. En het liefst is het merk ook nog eens zo duurzaam mogelijk. Toen ik van Mádara bericht kreeg dat ik een aantal geschikte producten mocht proberen, was ik erg enthousiast! Mádara is biologisch gecertificeerd en ze gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Fijn voor je huid en de planeet.

Ik maakte onderstaande video nadat ik de producten 2 maanden heb geprobeerd. Veel kijkplezier, ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Ben jij al bekend met Mádara?

Disclaimer: Ik heb de producten gratis gekregen, maar ik krijg niet betaald voor deze samenwerking. Ik deel echt mijn eigen mening.

Leave a Comment.

Hoi! Leuk dat je hier bent. Ik ben Susan en ik ben 31 jaar. Jarenlang heb ik enorm last gehad van acne, nu heb ik het gelukkig goed onder controle. Op basis van mijn ervaring en kennis deel ik tips over acne behandelen, fijne huidverzorging en op een positieve manier omgaan met acne. 💛

Lees hier meer over mij & deze site

Nieuwste video

© All rights reserved.