Mijn Acne Verhaal

Click "Enter" to submit the form.

Mijn favorieten

Op deze pagina vind je een verzameling van mijn favoriete huidverzorgingsproducten, speciaal voor de acne-gevoelige huid.

Reiniging

Paula’s Choice Clear Cleanser
Deze facewash maakt de huid goed schoon, maar droogt niet uit. Mijn huid voelt fris en niet trekkerig aan. Helpt goed bij actieve acne. Verwijdert ook make-up heel goed.
Bekijk op bol.com

Gladskin Face Wash
Hele milde facewash die erg fijn is voor een gevoelige en droge huid, ook met acne. Zeker in de winter, als mijn huid sneller droog en geïrriteerd is, vind ik deze ontzettend fijn.
Bekijk op Amazon.nl

Babor Enzyme Cleanser
Meng wat poeder met water en je krijgt een zachte, licht exfoliërende reiniger. Het maakt mijn huid schoon en glad, zonder irritatie. Ideaal voor op reis, geen kans op lekken.
Bekijk op Amazon.nl

Toner / Exfoliant

Paula’s Choice Clear 2% BHA Exfoliant
Mijn favoriete exfoliant voor na het reinigen. Verwijdert dode huidcellen, vermindert mee-eters en gerstekorreltjes. Ik gebruik deze iedere avond.
Bekijk op bol.com

Babor Rose Toning Essence
Zachte toner voor na het reinigen, erg fijn voor een gevoelige huid. Irriteert niet, ruikt lekker fris. Makkelijk en zuinig in gebruik.
Bekijk op bol.com

La Roche Posay Effaclar Miscellair water
Fijne toner voor de vettere huid, verwijdert make-up en talg goed. Bevat geen alcohol en parfum. De hele lijn van Effaclar is erg prettig in gebruik.
Bekijk op Amazon.nl

Crèmes

Paula’s Choice Clear Dagcrème
Lichte, niet-vette crème die je huid een mooie glow geeft. Trekt snel in. Bevat SPF30, dus je bent gelijk tegen de zon beschermt.
Bekijk op Cosmania.nl

Gladskin Daily Care
Voedende crème voor de gevoelige en droge huid. Veroorzaakt geen puistjes. Maakt mijn huid rustiger en minder rood en trekkerig.
Bekijk op Amazon.nl

The Ordinary Natural Moisturizer
Neutrale dagcrème die goed voedt, maar niet vet is. Is ook een fijne basis voor make-up. Heeft ook een hele fijne prijs!
Bekijk op Amazon.nl

Babor Essential Care Pure Cream
Lichte crème die effectief is bij puistjes. Verzorgend, maar niet vet en trekt snel in. Zeker bij actieve acne een erg fijne crème.
Bekijk op bol.com

Extra’s

Paula’s Choice Retinol 1% Booster
Een booster met vitamine A om puistjes, rimpels en vlekjes tegen te gaan. Veel milder dan medische vitamine A-crèmes. Ik gebruik deze een paar keer per week in de nacht als extraatje.
Bekijk op bol.com

Gladskin Acne Gel
Met behulp van een enzym doodt het de slechte bacteriën en laat het de goede bacteriën met rust. Puistjes verdwijnen bij mij een stuk sneller, zonder uitdrogen of irritatie.
Bekijk op Amazon.nl

Paula’s Choice Clear kleimasker
Een masker met meerdere kleisoorten, werkt goed tegen overtollig talg. Als mijn huid vetter dan normaal is, gebruik ik dit masker. Maakt mijn huid fris en schoon, irriteert niet.
Bekijk op Cosmania.nl

Zonbescherming

Eucerin Sun Pigment Control SPF50+
Een niet-vette crème die snel intrekt. Erg fijn voor de gevoelige huid. Helpt bij het tegengaan van pigmentvlekjes, wat snel ontstaat bij acne.
Bekijk op bol.com

Babor Ultimate Protecting Balm SPF50
Smeert makkelijk uit, maar is heel voedend. Fijn na peelings of microdermabrasie, of als je huid erg zongevoelig is. Wel prijzig.
Bekijk op bol.com

Drs Leenarts Zonnebrand Suncare SPF50
Neutrale crème met hoge zonnefilter op organische basis. Bevat geen parfum en is waterproof. Voor gezicht en lichaam.
Bekijk op bol.com

Disclaimer: de linkjes zijn affiliate links, waarmee ik een klein percentage op verdien.
Dit heeft verder geen invloed op de prijs voor jou.

© All rights reserved.