Mijn Acne Verhaal

Click "Enter" to submit the form.

ACNE ESSENTIALS

Het complete e-book over acne

Klik op de pijltjes voor een inkijkje.

Heb je last van acne en wil je nu echt begrijpen hoe dat zit? In dit e-book leer je alles over wat acne precies is, hoe je het effectief behandelt en hoe je er dagelijks mee omgaat. Van zelfzorg, dragen van make-up en fabeltjes, tot medicatie, onzekerheid en de #skinpositivity-trend.

Geen onzinnige tips zoals tandpasta op je puistjes, maar op basis van wetenschap, gesprekken met dermatologen en mijn eigen ervaring met acne, zoals stoppen met de pil, antibiotica en voeding.

In dit e-book lees je onder andere:
✧ Wat acne precies is en hoe het ontstaat
✧ Welke medische behandelingen er zijn
✧ Welke zelfzorg nuttig en onzin is
✧ Hoe je zelfverzekerder wordt, ondanks je acne
✧ Waarom het belangrijk is om acne serieus te nemen
✧ Hoe ik mijn acne onder controle houd

Dit e-book bevat 10 hoofdstukken en is 74 pagina’s dik. Het is in het Nederlands en te lezen als pdf op je computer, telefoon en tablet. Binnen een paar minuten in je mailbox!

€12,50

Schermafbeelding 2020-04-13 om 14.40.45

Let op! Dit is een digitaal product, bij aankoop ontvang je een pdf-bestand dat je kunt downloaden. Wil je dit e-book zakelijk kopen, neem dan even contact met mij op.

Disclaimer:
Dit boek vervangt geen medische hulp en biedt geen garanties over het verminderen van acne. Ik ben geen dermatoloog of medisch specialist, alleen ervaringsdeskundige. Vraag altijd om advies van de huisarts als de acne hardnekkig is, zoals ik ook adviseer in het boek.

© All rights reserved.